t Întrebări frecvente despre centrale termice pe lemne sau peleți - Valher România
Întrebări frecvente

Ai o nelămurire, o întrebare, ceva ce trebuie clarificat?

Verifică lista de întrebări frecvente de mai jos pentru a vedea dacă răspunsul pe care îl cauți nu este deja aici.

Ne poți contacta foarte ușor, prin una din cele 3 posibilități:
Sună la nr. de telefon 0742 124 454
Scrie e-mail la contact@valher.ro
Sau completează un mesaj în formularul de aici

Primim comenzi în formularul de aici:
Comandă Aici!

Pentru a afla care e cea mai potrivită soluție pentru tine ai 3 opțiuni.
Să completezi chestionarul nostru, e un bun punct de plecare care nu te costă nimic. Află ce centrală termică ți se potrivește aici: Chestionar!
Suna-ne și discutăm specific despre situația ta: Telefon 0742 124 454
Scrie-ne un e-mail și un specialist te va contacta în cel mai scurt timp. Contact!

În acest moment vă oferim posibilitatea de a vedea în mărime naturală centralele termice Valher atât pe lemne cât și pe peleți în showroom-ul nostru mobil. Acesta este momentan în zona Oradea, dar se poate deplasa și în alte localități.
Dorești să vezi o anumită centrală cum arata ea în realitate? Te rugăm să ne contactezi și vom găsi o soluție convenabilă pentru tine. Contact!

După ce ai completat formularul de comandă unul din specialiștii noștrii te va contacta în 24-48 de ore pentru a clarifica detaliile și a confirma comanda și metoda de plată.
Urmează achitarea centralei termice conform ofertei.
Centrala termică este livrată apoi către destinatar. Timpul de livrare poate fi influențat de existența centralei pe stoc, firma de curierat sau condițiile meteo. Noi încercăm ca orice livrare să se încadreze în 5-7 zile lucrătoare din momentul confirmării comenzii și a realizării plății.

Centralele termice comercializate de noi sunt produse de compania Valher în Slovenia, în acord cu toate cerințele de securitate și tehnologie actuale.

Centralele termice Valher se potrivesc pentru majoritatea caselor, spațiilor comerciale, spațiilor de birouri sau pensiunilor, în funcție de suprafață și nivelul de izolație al imobilelor.
Centralele termice Valher nu sunt potrivite pentru apartamente, clădiri mai mari de 500 m2 suprafață și cu o izolație precară, unde sunt necesare at fel de instalații fie mult mai mici, respectivi mult mai mari ca și putere față de opțiunile pe care vi le oferim.

În dotarea standard centralele termice Valher sunt doate cu 2 perechi de racorduri, o pereche pentru circuitul de încălzire și una pentru apă caldă. De altfel aceste centrale se pot conecta ușor pentru a furniza atât căldură, cât și apa caldă.

Toate centralele Valher se livrează cu echipamentele necesare curățării acesteia, cutia de cenușă, cât și cartea tehnică. Nu sunt incluse alte componente necesare sistemului de încălzire, calorifere, țevi, fitinguri, garnituri etc. Acestea se aleg conform recomandărlor instalatorului iar modelele, culorile și materialele din care sunt produse se aleg de către client. Recomandăm ca sistemul de încălzire să folosească țevi din cupru, oțel sau PPR. Nu recomandăm să se folosească țevi multistrat pentru sistemul de încălzire.

Toate centralele termice Valher beneficiază de 5 ani granție.
Modelul UPX, beneficiază de verificare tehnică gratuită, odată la doi ani.
La cererea clientului acesta poate achiziționa un pachet de garanție extinsă de 1 sau mai mulți ani conform ofertelor actuale. Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații.

În caz de defecțiune te rugăm să ne contactezi cât mai urgent la nr. de telefon: 0742 124 454 și unul din specialiștii noștrii se va deplasa cât mai repede în teren pentru a face o diagnoză și a stabili cum trebuie procedat mai departe în funcție de situația fiecărui caz!

Nu ai găsit răspunsul care te interesa, nu e nici o problemă, ne poți contacta oricând aici și vom încerca să răspundem în cel mai scurt timp.

Descoperă Centralele Termice Valher și prețuri!

Descarcă acum catalogul Valher cu prețuri și datele tehnice a centralelor termice mixte, pe lemne sau pe peleți.

VREAU CATALOGUL