Valher România !
Soluții inteligente de încălzire!
Siguranță - Calitate - Confort - Rezistență

De ce să alegi soluții inteligente de încălzire de la Valher?

forward_5
5 ani garanție

Toate centralele termice, fie pe lemn, fie pe peleți; beneficiază de 5 Ani Garanție! În caz de defecțiuni intervenim în cel mai scurt timp!
În plus dacă este o defecțiune majoră la centrală, compania Valher vă înlocuiește complet centrala cu una nouă! Astfel timp de 5 Ani sinteți siguri că orice s-ar întâmpla sunteți în siguranță! La sfârșitul celor 5 Ani oferim și servicii post garanție de întreținere sau service.

trending_up
50 ani de experiență în Europa

Compania Valher s-a înfințat cu peste 50 de ani în urmă în Slovenia. De atunci oferă produse și servicii de calitate clienților din 6 țări și e Compania Numărul 1 în Slovenia pentru Centralele Termice sub 50 kW putere.
Acești ani au demonstrat calitatea produselor, durabilitatea lor și faptul că această companie funcționează pe principii sănătoase, de calitate, siguranță, rezistență, pentru vă oferi dumneavoastră confortul pe care îl meritați.

trending_up
50 ani de experiență în Europa
nature_people
Prietenoase cu mediul

Poluarea este cu adevărat o problemă a societății în care trăim! Însă în domeniul sistemelor de încălzire nu prea există soluții care să fie prietenoase cu mediul și cât mai puțin poluante. De aceea centralele termice Valher pot fi dotate cu sondă Lamda, care ajută ca centrala să emită mai puține noxe în atmosferă.
Această echipare va deveni în timp obligatorie pentru toate tipurile de centrale, oferind cu adevărat rezultate deosebite. În acest moment modelele UPX și UPX-P sunt dotate cu sondă Lamda în varianta standard.

extension
Ușor adaptabile

Știm că situația ta și nevoia ta sunt unice. În acest sens am gândit centralele termice Valher să fie ajustrabile si personalizabile!
De la modul de deschidere al ușilor ( spre stânga sau spre dreapta), tipul de combustibil, poziționarea arzătoarelor, cu sau fără unele specificații tehnice ( sondă Lamda); toate se pot personaliza pentru a satisface nevoia ta. Dacă mai întrebări, consultanții noștrii specializați sunt la îndemâna ta pentru a te îndruma spre cea mai potrivită soluție pentru tine!

extension
Ușor adaptabile
whatshot
Tehnologie ultraperformantă

De peste 50 de ani inovăm. Toate centralele termice Valher sunt construite cu tehnologii de ultimă generație și făcute la cele mai înalte standarde.
De la tipul de oțel din care sunt produse, la procesorul ultramodern, ecranul touchscreen la panoul de control până în cele mai mici detalii se acordă o importanță deosebită calității și tehnologiei, pentru a oferi cele mai bune rezultate în timp îndelungat!

fingerprint
Sisteme unice

Compania Valher a pantentat sistemul de ardere cu cameră dublă care aduce o îmbunătățire substanțială a randamentului centralelor termice pe lemne. Acest lucru face ca tu să consumi mai puțin combustibil pentru a benefica de confortul termic dorit!
În plus am gândit sistem-ul care să te ajute în a fi cât mai ușor de întreținut, aceaste centrale termice. De aceea modelele UPX și UPX-P beneficiază de sisteme de curățare automată a schimbătorului de căldură și un sistem cu lamele suplimentare pentru pereții interiori care previne coroziunea.

fingerprint
Sisteme unice

Cele mai bune centrale termice cu până în 50 kW putere!

Utilizate în cele mai importante țări din Europa și acum și în România!

Austria

Croația

Germania

Italia

Macedonia

Spania

Slovenia

România

O mulțime de clienți mulțumiți în toată țara

Până acum am reușit să încălzim cu centralele termice Valher pe lemne, peleți sau mixte o mulțime de locuințe din jutețele Bihor, Cluj, Bistrița Năsăud, Maramureș, Arad, Alba, Galați, Teleorman, Argeș, Reșița, Sălaj, Vâlcea, Mureș, Brașov, Suceava, Harghita și Călărași. Cele mai multe fiind în județul Bihor, în apropierea Oradiei, însa avem clienți chiar și din alte țari din Uniunea Europeana, precum Austria și Suedia.

Indiferent unde te afli în România, centralele termice Valher pe lemne, peleți sau mixte te pot ajuta să economisești combustibil, să ai un sistem de încalzire performant ce se poate controla de la distanță și care emite mai puține noxe în mediul înconjurător.

Contactează-ne pentru mai multe informații sau detalii tehnice ale centralelor termice Valher sau vino să le vezi personal.

Centrale termice cu gazeificare pe lemne și pe peleți de la Valher ]n Romania

Centrale termice potrivite pentru oricine

De la case private, pensiuni, hoteluri sau sedii de companie, centrale Valher acoperă nevoile cele mai variate și asigură confort și siguranță pe o perioadă lungă de timp. Află cum se potrivesc centralele termice Valher pentru ...


Asigură confortul familiei tale

Îți dorești o casă calduroasă, confortabilă eficientă d.p.d.v. termic și prietenoasă cu mediul? Alege centralele termice Valher pentru a te bucura de confort, siguranță și calitate prin sisteme de încălzire de ultimă generație.

Pentru a afla cum se poate implementa în situația ta, te rugăm să ne contactezi.


Redu cheltuielile cu încălzirea pentru afacerea ta

Dacă ai un sediu de companie, pensiune, hotel, etc. și cauți o soluție de încălzire comodă, accesibilă, eficientă și durabilă, te ajutăm să găsești una potrivită pentru businessul tău.

Pentru a afla cum se poate implementa pentru afacerea ta, te rugăm să ne contactezi.


Recomandă produse de calitate pentru a avea clienți mulțumiți

Dacă ești instalator sau firmă de instalații te invităm la o colaborare fructuoasă de lungă durată și te asigurăm că avantajele ce ți le oferim vor fi de nerefuzat.

Pentru a afla ce avantaje ai dacă ne recomanzi, te rugăm să ne contactezi.


Fii partenerul nostru pentru a beneficia de avantaje premium

Dacă ești retailer sau depozit de instalații te invităm la parteneriat pentru a ne bucura împreună de beneficiile comune ale acestui tip de relație de business.

Pentru a afla ce avantaje ai dacă comercializezi produsele noastre, te rugăm să ne contactezi

Ce părere au clienții noștri?

Alegând centralele termice Valher, alegi calitatea!

Alege ce tip de centrală termică preferi în funcție de tipul de combustibil pe care îl utilizează.

Centrale Termice pe Lemne

Cea mai înaltă tehnologie în materie de biomas acum și la tine acasă!

Află mai multe    chevron_right

Centralele Termice pe Peleți

Sisteme automate de încălzire pentru familia ta!

Află mai multe   chevron_right

Centralele Termice Mixte

Bucură-te de căldură folosind combustibil divers!

Află mai multe    chevron_right
Descoperă Centralele Termice Valher și prețuri!

Descarcă acum catalogul Valher cu prețuri și datele tehnice a centralelor termice mixte, pe lemne sau pe peleți.

VREAU CATALOGUL